Stílus kiegészítők férfiaknak

Stílus kiegészítők férfiaknak

Minden évszaknak megvannak a maga kiegészítői, akadnak azonban olyan alapdarabok, amik semmiképp sem hiányozhatnak egyetlen férfi ruhatárából sem! Mutatjuk mi az az öt kellék, amivel férfiként is könnyedén és stílusosan fejezheted ki egyéniséged!

Télen-nyáron napszemüveg

A napszemüveg öltöztet - tartja a mondás, és ez bizony nem csak a legmelegebb hónapokra igaz! A hidegebb időszakban is bármikor könnyedén feldobhatod megjelenésed egy szuper darabbal, arról nem is beszélve, hogy szemed egészségének védelme ezekben a hónapokban is ugyanolyan fontos! Olyan keretet válassz, ami arcformádhoz is passzol, de azért érdemes szem előtt tartani a ruhatárad alap színvilágát is. Keress az uralkodó színárnyalatokhoz illeszkedő darabot, ezzel együtt olyat, amiben saját egyéniséged is megmutathatod! Ha megvan a tökéletes napszemüveg, ne felejtsd el magadnál tartani, hogy bármikor feldobhasd vele aktuális szettedet!

https://www.cluburb.com/fashion-beauty/best-sunglasses-for-men-style-guide

Óra mellé karkötő

Már rég elmúltak azok az idők, amikor a férfiak számára az egyetlen kiegészítőt az óra jelentette! Egy jól kiválasztott karkötővel manapság ugyanúgy hódíthatsz, sőt, egy szuper óra-karkötő összeállítással még jobban kifejezheted az egyéniséged! Az elegancia híveként például számtalan bőr karkötő között keresgélhetsz az üzletek kínálatában, ha azonban órádat is bőrszíjjal hordod, a választáshoz ezt is mindenképpen vidd magaddal! Így biztosan egymáshoz passzoló darabokat választhatsz! A sportosabb, lazább stílust kedveled? Az utóbbi évek kedvelt kiegészítői lettek a hajókötélből készült karkötők, de egy ezüst vagy arany karkötővel is divatos lehetsz!

https://img.grouponcdn.com/seocms/6jdU6U7AXhLmxxrp1diQod/Watch_detail_shot-600x390/v1/c600x390.jpg

Praktikus és stílusos

Ha van valami, amit egyetlen férfi sem felejt otthon, mikor kilép a lakásból, az egészen biztosan a pénztárca. Sokszor a praktikum miatt választjuk, így hajlamosak vagyunk elfeledkezni róla, hogy stílusos és divatos is lehet! Érdemes tehát időt szánni és körülnézni kicsit mielőtt új pénztárcát választasz. Egy divatos darab ugyanis, akár egy szuper táska, még kifejezőbbé teheti egyéniségedet! Ha sokszor variálod a megjelenésed, akár többféle stílusú pénztárcát is beszerezhetsz, hidd el, te is sokkal jobban fogod magad érezni, mikor egy menő pénztárcát kell elő venni!

Újra itt a csokornyakkendők ideje

Általában kötelező kiegészítőként gondolunk rá, pedig egy jól megválasztott nyakkendővel sokszor szó szerint megkoronázhatod a megjelenésed! Érdemes odafigyelni, hogy az előkelőbb anyagból készült darabok inkább alkalmi jellegűek, ezért a hétköznapokban inkább egy kötött vagy egy kevésbé selymes nyakkendőt válassz. Fontos, hogy harmonizáljon a ruháid színével. Ha szívesen választanál egy feltűnő darabot, akkor viszont a többi kiegészítődnek kell kevésbé harsánynak lennie.

Figyelj oda, hogy a hossza épp az övedig érjen, ha túl rövid, akkor még a legszuperebb nyakkendővel is az ellenkező hatást éred el! Ha pedig szereted a bohókásabb, szórakoztatóbb megjelenést, akkor bátran válogass a csokornyakkendők között is! Az utóbbi évek egyik legnagyobb sztárja ugyanis ez a kiegészítő, amit akár egy vagány hózentrógerrel is felvehetsz, sőt, ha az igazán laza oldaladat akarod mutatni, akkor anélkül, hogy megkötnéd, csak hanyagul dobd a nyakadba!

Egyedi stílus, egyedi telefontok

Mostanra a telefonunk, szinte hozzánk nőtt, mindenhova magunkkal visszük és a legtöbbször elöl is tartjuk. Miért ne használhatnánk egyéniségünk kifejezésére? Az talán már senki számára sem kérdés, hogy miért érdemes telefonunkat tokkal és fóliával védeni, de hogy milyen tokot vegyünk rá, az már annál inkább. Az iPhone-ok esetében itthon talán még mindig kevesebb a választék a tokok között, mint a többi márka termékeinél, ezért nem egyszerű olyat találni, ami személyes, egyedi és még kiegészítőként is megállja a helyét!

Az EgyediAlma oldalán azonban csak és kizárólag iPhone tokokat és kiegészítőket találsz, így biztosan nem fog olyan csalódás érni, hogy bizonyos típusú tokok épp a te készülékedre nem kaphatók! Körülnéztél, de nem volt olyan, ami igazán tetszett? Szerencsére erre is van megoldás: ha magadnak készíted el legújabb tokodat! Telefontoktervezőnk segítségével néhány kattintással a legegyedibb témát varázsolhatod telefonodra! Ha pedig úgy érzed, hogy szívesen inspirálnál másokat is terveiddel, lépj be Művészprogramunkba, és keress pénzt a kreativitásoddal!

freepik.com

Kapcsolódó cikkek
A nagy Apple-sztori
A nagy Apple-sztori

Steve Jobs-al kezdődött, s bár most már tudjuk, hogy nem vele végződik, valószínűleg sosem lesz olyan ember, aki elvitatná érdemeit abban, hogy az Apple a világ egyik vezető cége lett. De vajon honnan indult ez a siker és mi a titka? Legújabb bejegyzésünkből kiderül!

bővebben
5 ok, amiért érdemes tokot venni az iPhone-odra!
5 ok, amiért érdemes tokot venni az iPhone-odra!

Rég elmúltak azok az idők, amikor a telefontok cikinek számított, ma már szinte kötelező kelléke a készülékeknek. Ha viszont azok közé tartozol, akik még mindig kételkednek benne, hogy megéri tokkal is védeni az iPhone-jukat, akkor mindenképpen olvasd el cikkünket!

bővebben
5 érdekes tény az iPhone-ról
5 érdekes tény az iPhone-ról

Hogy miért alma az Apple logója, vagy hogy a cég bevételének közel 70%-a az iPhone-okból származik, azt talán minden almás telefontulajdonos tudja. Az ikonikus készülék múltja és jelene azonban ezen kívül is számos érdekességet tartogat! Elmesélünk most ötöt, amit talán még te sem tudtál idáig!

bővebben