5 ok, amiért érdemes tokot venni az iPhone-odra!

5 ok, amiért érdemes tokot venni az iPhone-odra!

Rég elmúltak azok az idők, amikor a telefontok cikinek számított, ma már szinte kötelező kelléke a készülékeknek. Ha viszont azok közé tartozol, akik még mindig kételkednek benne, hogy megéri tokkal is védeni az iPhone-jukat, akkor mindenképpen olvasd el cikkünket!

Igyekeztünk összeszedni a legalapvetőbb érveket, ezért bízunk benne, hogy azok megismerése után már te is belátod majd, hogy csupaszon hordani a telefont manapság szinte extrémsportnak számít. De vágjunk is bele, íme öt ok, amiért érdemes beszerezned egy tokot az iPhone-odra!

1. Mert rengeteget időt és pénzt spórolhatsz vele

A jobb telefonkészülékeknek bizony nemcsak az ára borsos, hanem a javítási költsége is. Ha nem véded tokkal és fóliával a telefonod, szinte elkerülhetetlen, hogy a napi használat során időről időre kicsússzon a kezedből és a földön landoljon. A képernyő csere pedig elég költséges és időigényes is lehet. Arról nem beszélve, hogy ha szaküzletbe viszed, akkor is érhetik olyan balesetek a szervizelés során, amitől sosem lesz már olyan a telód, mint újkorában. Nincs is annál bosszantó érzés ilyenkor, mint amikor rájössz, hogy ezt az egész hercehurcát egy tokkal könnyen elkerülhetted volna!

Kép forrása

2. Mert bárhol tartod a telefont, nem esik baja

Talán veled is előfordult már, hogy hiába vigyáztál a készülékre úgy, mint a szemed fényére, éppen ott érte baleset, ahol azt gondoltad volna, hogy tökéletes biztonságban van. Hiába hordod a zsebedben, nem fogsz tudni állandóan ügyelni rá, ezért időnként elkerülhetetlen, hogy ne kerüljön be mellé egy-egy fémpénz, kulcs vagy pénztárca. Ezek az eszközök pedig bármikor könnyen felsérthetik, megkarcolhatják a telefonodat. Az ilyen szépséghibákat később ugyanúgy csak hátlap vagy előlapcserével korrigálhatod, vagyis sokkal nehezebben hozhatod makulátlan állapotba a készüléked, mintha egy szuper tokot szereztél volna rá.

Kép forrása

3. Mert kiegészítőnek is tökéletes

Mindenhova magaddal viszed, a vásárlás után szinte napokig csodáltad, de vajon akkor is ilyen büszke lennél rá, ha berepedezett kijelzővel vagy hátlappal kellene használnod? A telefonunk rólunk is árulkodik, és egyáltalán nem mindegy, hogy összetörve vagy egy menő tokban mutatod meg a világnak! A tokokat pedig akár naponta variálhatod stílusodhoz, öltözékedhez hangolva. Ha ránk hallgatsz, inkább a tokokat váltogatod többször, mint kényszerből a telefonodat!

https://img.selzstatic.com/items/227368/vrl4kcbiptb/original.jpeg?w=1280&fit=min&auto=compress%2cformat&q=70

4. Mert teljesen az egyéniségedre szabhatod

Ha eddig csak azért zárkóztál el a tokoktól, mert úgy érezted, nem találtad meg a stílusodhoz leginkább passzolót, akkor jó helyen jársz! Valóban nem egyszerű megtalálni azt a típust, ami leginkább kifejez téged, kivéve akkor, ha te magad tervezed meg és készíted el! Telefontoktervezőnk segítségével néhány kattintással a legegyedibb témát varázsolhatod telefonodra! Ha pedig úgy érzed, hogy szívesen inspirálnál másokat is terveiddel, lépj be Művészprogramunkba, és keress pénzt a kreativitásoddal!

https://i.pinimg.com/564x/92/3f/c0/923fc043eeff9899253a374cc153477f.jpg

5. Mert motiválhat és ajándéknak is szuper

Ha szereted a bátorító idézeteket, vagy sokat jelent számodra egy-egy mondat, vagy akár zenekar, hord őket a tokodon! Toktervezőnk segítségével gyakorlatilag bármit a hátlapodra varázsolhatsz, sőt, mások napját is feldobhatod egy-egy személyes üzenettel! Készíts közös tokot pároddal, vagy akár szüleidnek, barátaidnak ajándékba, lepd meg őket egy személyes mégis praktikus meglepetéssel!

https://i.pinimg.com/564x/1b/38/ef/1b38ef2e5011bfca7c4a40fff3a2be0e.jpg

Kapcsolódó cikkek
A nagy Apple-sztori
A nagy Apple-sztori

Steve Jobs-al kezdődött, s bár most már tudjuk, hogy nem vele végződik, valószínűleg sosem lesz olyan ember, aki elvitatná érdemeit abban, hogy az Apple a világ egyik vezető cége lett. De vajon honnan indult ez a siker és mi a titka? Legújabb bejegyzésünkből kiderül!

bővebben
5 érdekes tény az iPhone-ról
5 érdekes tény az iPhone-ról

Hogy miért alma az Apple logója, vagy hogy a cég bevételének közel 70%-a az iPhone-okból származik, azt talán minden almás telefontulajdonos tudja. Az ikonikus készülék múltja és jelene azonban ezen kívül is számos érdekességet tartogat! Elmesélünk most ötöt, amit talán még te sem tudtál idáig!

bővebben
Stílus kiegészítők férfiaknak
Stílus kiegészítők férfiaknak

Minden évszaknak megvannak a maga kiegészítői, akadnak azonban olyan alapdarabok, amik semmiképp sem hiányozhatnak egyetlen férfi ruhatárából sem! Mutatjuk mi az az öt kellék, amivel férfiként is könnyedén és stílusosan fejezheted ki egyéniséged!

bővebben